Bornhof Finance

Voor kleinere bedrijven of organisaties

Om uw onderneming goed te kunnen runnen, moet u inzicht hebben in de inkomsten en uitgaven. Maar dat is niet het enige, want de Belastingdienst verplicht ondernemers en freelancers om een deugdelijke boekhouding bij te houden. De dagelijkse boekhouding is tevens de basis voor het financieel jaarverslag en/of de aangifte inkomstenbelasting.

Bornhof Administratie verzorgt de administratie voor kleinere bedrijven of organisaties en ondersteunt hen daarbij voorzover zij de administratie zelf uitvoeren.

Het uitbesteden van (een deel van) de administratie geeft u als ondernemer of bestuurder de gelegenheid zich volledig te richten op uw kerntaken. Voor de uitvoering van die kerntaken moet u kunnen steunen op een tijdig en juist gevoerde administratie. Denk maar aan het tijdig innen van vorderingen op uw afnemers of het bijsturen van de uitgaven als deze uit de pas lopen. Om u in de uitvoering van uw kerntaken nog verder te steunen kunnen wij ook periodieke financiële rapportages opstellen leidend tot een management informatiesysteem.

Verder kan Bornhof Administratie ook zorgdragen dat vervolgens op de basis van de bijgewerkte financiële administratie de periodieke belastingaangiften worden verzorgd en/of de jaarrekening wordt samengesteld.

Uiteraard kan Bornhof Administratie ook zorgdragen dat uw loonadministratie wordt verwerkt.