Bornhof Finance

Specialist in financiƫle zaken

Dennis Schlief

Ik ben 9 november 1970 geboren in Loerbeek en vervolgens opgegroeid in Zeddam waar ik nog steeds woon. Vanuit laatst genoemde plaats werk ik ook als accountant voor de ondernemers in de Achterhoek.   

In 2002 heb ik mijn postdoctorale studie accountancy aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Van 1995 tot 2007 ben ik werkzaam geweest als accountant bij een middelgroot accountantskantoor. Daar ben ik altijd actief geweest in de algemene praktijk waarbinnen internationale, groot nationale- en familiebedrijven tot mijn cliënten behoorden. Van 2008 tot 2011 heb ik mij als financieel controller ontplooid binnen een middelgrote handels- en productieonderneming.

De combinatie van deze twee functies heeft mij gevormd tot een allround accountant die de ondernemer in het bedrijfsleven vanuit een taakvolwassen achtergrond kan bedienen bij het oplossen van financieel-economische en juridische uitdagingen.

Mijn vak is voortdurend in ontwikkeling. Wetgeving verandert, bedrijven veranderen en ook de wereld om ons heen. Sommige beslissingen kunnen verstrekkende gevolgen hebben voor de toekomst van een onderneming of organisatie of zelfs uw persoonlijke situatie. Op die momenten moet u volledig kunnen vertrouwen op de objectiviteit en onafhankelijkheid van uw accountant. Deze factoren verweven in mijn werk is mijn mooiste uitdaging. Graag wil ik u als ondernemer hiermee van dienst zijn.

Wenst u een uitgebreide curriculum vitae, neem dan contact met mij op.